Sumarul caracteristicilor produsului Reliable HelpDesk

Reliable Helpdesk, produs de MBM Software, este o soluție simpla si eficienta de gestionare a incidentelor tehnice cu o functionare exclusiv dependenta de web. Desi funcționalitatea implicit acestui produs se adresează industriei de tehnologie, acesta se adaptează cu ușurință la alte industrii, cum ar fi mediul medical, finanțele, sau educație prin utilizarea abilitatilor sale de personalizare ce adera la cele mai recente precepte. Nu numai ca soluție HelpDesk mareste eficiența de departamentul de asistență pentru clienți, dar in acelasi, reduce costul total de proprietate (TCO).

Reliable HelpDesk este o solutie independenta de platforma, care rulează fără probleme pe Windows, Linux, sau Mac sisteme de operare. Este, de asemenea, o soluție independenta de browser, compatibila cu Internet Explorer, Mozilla Firefor, Safari sau browserele Google Chrome, sau orice smartphone cu functionalitati web. Pentru a asigura fiabilitatea datelor, HelpDesk foloseste solutii de baze de date de nivel industrial, și anume PostgreSQL sau Oracle.

Caracteristici HelpDesk
  • 100% dependent de web pentru functionare Web-based soluție de 100 helpdesk – functioneaza pe toate browserele, inclusiv Internet Explorer, Mozilla Firefox, si Safari sau browserele Google Chrome. De asemenea, disponibil pe smartphone cu functionalitati web.
  • Helpdesk este indepent de platforma – ruleaza pe Windows, Linux, sau Mac. Nu necesita applet-uri sau alte plug- in-uri.
  • Ușor de utilizat –personalul tehnic va aprecia ușurinta de utilizare, pas interfata de utilizator încă puternic.
  • Adaptabile și scalabile – vă personaliza HelpDesk pentru a satisface nevoile dvs., inclusiv numărul și ordinea de domenii. Spre deosebire de alte aplicații, HelpDesk va efectua bine cu date de mari dimensiuni.
  • Configurare ușoară – este nevoie de doar câțiva pași pentru a configura HelpDesk.
Rapoarte informative
  • Soluții de raportare Native – genereaza rapoarte din Reliable HelpDesk, nu este nevoie de o altă soluție de raportare.
  • Construieste rapoarte repede – creaza seturi de conditii si combina aceste seturi pentru a genera interogari pentru rapoarte. O solutie de raportare puternica, simpla, eleganta si flexibial, ce furnizeaza managerilor strategii de afaceri.
  • Creați filtre pe baza campurilor din tichet – filtreaza in functie de campurile standard dar si cele personalizate.
Serviciu Clienți impresionant
  • Sesiune de pregatire gratuita – Chiar dacă HelpDesk este intuitiv și simplu, oferim pregatire gratuita pentru a asigura clienților noștri ca il vor folosi în mod eficient din prima zi.
  • Întotdeauna de partea ta, întotdeauna disponibili – atunci când aveți o întrebare sau problemă, noi suntem gata sa te ajutam.
Succesul dumneavoastră este misiunea noastră

MBM Software-ul oferă soluții excelente, și Reliable Helpdesk adera la aceasta viziune. Dacă oferim doar solutii tehnice remarcabile, suntem doar la jumătatea abilititatii dea-ti aduce succes. Ne măsurăm succesul prin cat de pline de bine merg lucrurile pentru tine.