Despre Noi

MBM Software este una din cele mai importante companii romanesti dezvoltatoare de software, specializata in crearea de aplicatii pentru intretinerea retelelor, intretinerea resurselor, si incidente tehnice.

MBM Software a avut ascendiune rapida in 2005 in topul aplicatiilor pentru gestionarea rețelelor de IT&C. În anul 2006, atat Reliable Assets si Reliable au fost printre tehnologiile cu celem mai rapide creșteri de pe piață. Acoperind multe probleme de gestionare a activelor și helpdesk, aceste soluții ofera o combinatie de complexitate si caracteristici ce au convins rapid atat partenerii cat și clienții nostrii. La începutul anului 2007, un nou brand numit Reliable CRM a fost lansat, oferind o administrare eficienta a relatiilor cu clientii dar și instrumente de management – acestea permit o mai bună performanță de vânzări.

Viziunea MBM accentueaza lucrul împreună cu clienții noștri pentru a îndeplini fiecare dintre cerințele lor. Furnizarea de produse software de calitate excelenta și tehnologii web performante, ce rezolvă cerinte specifice, este singurul lucru care incanta clienții noștri. Aplicand aceasta viziune în munca noastră, transforman gândul în realitate.

Suntem de parere ca ne-am străduit și reușit să cream o organizație cu o flexibilă impresionanta și responsabilitate admirabila. O echipa aleasa cu atentie, formata din dezvoltatori de software de cu un set de abilitati tehnice de un inalt calibru, in combinatie cu experienta nostra bogata sunt factori decisivi ai succesului nostru.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne vizitati la: www.mbmsoftware.com