Inscrie-te pentru Versiunea Gratuita

.reliablehelpdesk.com

2+2 = ?


*Membru al personalului este o persoană în compania dumneavoastră responsabilă de gestionarea și rezolvarea interogări de suport. Nu există nici o limită a numărului de clienți înregistrați sau nu de interogări pe care le transmit.

Făcând clic pe Sign Up confirmați faptul că ați citit, inteles, si ati fost de acord cu Conditii de utilizare și Politica de confidențialitate.
Reliable HelpDesk TM - Gestionarea incidentelor pentru compania ta, administrata integral online fara costuri de intretinere.

Nu este nevoie sa cumperi hardware scump, sa instalezi software suplimentar, sa-ti faci griji cu actualizari dificile sau probleme de incompatibilitate. Noi ne ocupam de toate acestea. Tot ce iti trebuie este un browser si o conexiune la internet si esti gata de lucru.

Te despart doar cateva click-uri de platforma ta personalizata de gestionare a incidentelor care va rezolva problemele clientilor tai si va imbunatati calitatea serviciilor oferite.

Contul tau gratuit are acces la toate facilitatile Reliable HelpDesk, limitate insa la 1 membru al echipe technice, 100 de tichete pe luna si numar nelimitat de conturi pentru clienti.

Te rugam sa completezi formularul din stanga paginii pentru a activa contul tau gratuit. Vei primi un email cu informatii despre contul tau precum si un link pe care trebuie sa il accesezi pentru confirmarea inregistrarii. In urma activarii contului vei primi un alt email continand credentialele de acces. De asemenea, iti poti actualiza contul la stadiul de subscriptie cu plata.

Daca ai nevoie de mai informatii suplimentare sau ajutor folosind versiunea gratuita, te rugam sa vizitezi sectiunea Contacteaza-ne.