Necesitatea unui sistem de urmarire a cererilor

După identificarea nevoii de a avea un serviciu pentru clienti mai bun si mai, SoftRend a analizat folosirea solutiei de gestionare a ticketelor in cadrul. Am ales Reliable HelpDesk datorita colaborarii eficiente și modalitatii foarte bune de a păstra legătura cu toți clienții și partenerii noștri, ajutânnd personalul Softrend sa intervină cât mai repede posibil pentru a rezolva problemele în timp util.

Cum HelpDesk satisface cerintele noastre

Reliable HelpDesk permite organizațiilor medii și de mari dimensiuni sa gestioneze cererile și problemele utilizatorilor (fie clienti locali sau externi) prin implementarea unui sistem de urmărire a notificărilor. Prin controlarea nivelului de acces pentru tehnicieni, problemele clientilor nostri sunt prioritizate, iar starea lor este monitorizată până în momentul în care acestea sunt rezolvate. Supraveghetorii și tehnicienii, pot introduce probleme rezolvate în baza de cunostinte de referință pentru viitor, împreună cu alte detalii utile.

Modificări specifice fluxului de lucru

Punctul nostru de vedere cu privire la fluxul de lucru a cuprins un sistem care ar permite generarea de rapoarte bazate pe cerințele clientului, cu acces permanent la starea biletului emis. Conform acestor informații, activitatea in compania noastre va fi implementata și gestionata într-un mod eficient, care permite stabilirea priorităților și administrarea centralizata al fiecărei plângeri.

Pentru fiecare bilet depus se genereaza alerte prin intermediul unui sistem de e-mail. De exemplu, să presupunem că un client SoftRend face o plângere. Indiferent de tipul acestia , mai întâi este necesar să se conecteze la serverul dedicat cererii Reliable Helpdesk, care este realizată sub un singur cont.

În urma autentificarii cu succes, clientul este automat redirecționat către secțiunea dedicată tichetelor pentru probleme. În această secțiune, în funcție de gradul și tipul de probleme, membrii personalului stabiles prioritatea și categoria pentru fiecare tichet. În plus, persoana care a emis un tichet poate monitoriza schimbarile in starea acesteia sau a persoanei alocate pentru a o rezolva.