De ce Reliable HelpDesk

După ce a fost recent confruntat cu un aflux considerabil de probleme, atât în departamentul MIS și cel de Facilitati, ALLEGRO MICROSYSTEMS a luat in vedere folosirea unei soluții helpdesk adecvat pentru problemele specifice ale fiecărui departament. Suplimentar standardizarii proceselor și fluxului intern, soluția aleasă ar trebui să ofere capabilități de integrare robuste .

După analizarea cu atenție a numeroase opțiuni de pe piață, Allegro a decis să utilizeze Reliable Helpdesk (TM), ca urmare a recomandarii oferite de PH Softrend, partenerul nostru in zona locală.

Beneficii pentru sistemul de urmărire a informațiilor

Din lista exhaustiva de imbunatatiri cu un impact puternic în societatea noastră generate de Reliable HelpDesk, următoarele două au fost deosebit de valoroase pentru echipa noastra:

  1. Capacitatea de a defini campuri nelimitate în formularul de depunere a biletului . Deși acest lucru este posibil cu alte soluții, solutia Reliable HelpDesk permite conectarea campurilor pe baza unor valori predefinite, deschizand oportunitati nelimitate de utilizare.
  2. Deoarece formularul tichetului este flexibil datarita tehnologiei noastre, acelasi lucru este de asteptat si pentru sectiunea de rapoarte din Reliable HelpDesk. Si intr-adevar, asa este, oferind optiuni nelimitate pentru definirea noilor rapoarte folosind o gama extinsa de filtre.

Dar acest lucru nu a fost suficient . Allegro a avut, de asemenea, cerințe specifice în funcție de tipul de activitate și a standardelor de companie . Aceste cerințe au fost adunate într-o foaie de specificații tehnice și au fost evaluate de către echipa noastră de specialiști . Acest tip de modificari specifice pentru fiecare client sunt adesea realizate de echipa noastra, si ne dam seama ca oricat de exhaustiva este o solutie tehnica, mereu va fi nevoie în cele din urmă unele tweaking pentru a satisface o cerere specifică.

Concluzie

In acest moment, folosind Reliable Helpdesk, Allegro gasit in sfarsit o modalitate eficientă de a centraliza problemele de la două departamente diferite, în timp ce nu a compromis specificitatea problemei și calitatea datelor de raportare.