Tutoriale video

Setarea Email in Tichet

Setarea Email in Tichet
Acest tutorial video demonstreaza cum Supervizorii unei instante Reliable HelpDesk intretin conturile de email cu care Reliable HelpDesk interactioneaza la intervale de time prestabilite pentru a crea tichete din mesajele email din fiecare cont email.

In acest video vei invata cum sa specifici detaliile adreselor email pe care Reliable HelpDesk le va interoga la intervale de timp prestabilite, si va crea noi tichete din mesajele primite la oricare din acele adrese email.

Cum Includ Reliable HelpDesk in Site-ul Meu

Cum Includ Reliable HelpDesk in Site-ul Meu
Acest tutorial video demonstreaza cum supervizorii unei instante Reliable HelpDesk folosesc pe deplin capacitatile de functionare ale acestuia prin integrarea URL-ului de serviciu al instantei in propriul site.

In acest video vei invata cum sa folosesti pe deplin capacitatile oferite de Reliable HelpDesk prin integrarea instantei personalizate de Reliable HelpDesk in website-ul tau.

Cum aloc un tichet unui tehnician

Cum aloc un tichet unui tehnician
Acest video demonstreaza cum supervizorii unei instante Reliable HelpDesk aloca tichete unui tehnician.

Exista trei metode alternative prin care un tehnician este alocat unui tichet. In prima metoda, supervisorul alocata tichetul unui tehnician in mod manual. In a doua metoda, tehnicienii primesc tichete in functie de modul asociat acestora pentru a rezolva categoriile de tichete. In sfarsit, technicienii pot prelua tichete din sirul de tichete in asteptare. Acest video prezinta prima metoda in care care supervizorii aloca un tichet unui tehnician in mod manual.

Cum includ in website-ul meu formularul de tichet?

Cum includ in website-ul meu formularul de tichet
Acest video demonstreaza cum supervizorii includ formularul unui tichet in website-ul administrat.
In acest video vei invata cum sa gasesti codul HTML care genereaza formularul de inscriere a unui tichet, si apoi cum sa incluzi acest cod in website-ul tau.

Cum sa raspunzi unui client

Cum sa raspunzi unui client
Acest video demonstreaza cum tehnicienii si supervizorii raspund clientilor folosing Reliable HelpDesk.

In acest video vei invata cum tehnicienii sau supervizorii deschid un tichet si raspund unui client, furnizeaza detalii despre activitatea si procedurile executate, si cum sa aiba evidenta timpului folosit pentru fiecare activitate asociata unui raspuns astfel incat managerii sa poata colecta informatii strategice despre clienti, tehnicieni, si tipurile de probleme.

Cum trimiti un tichet

Cum trimiti un tichet
Acest video demonstreaza cum clientii, tehnicienii sau supervizorii trimit un tichet dupa ce se identifica.

In acest video vei invata cum sa gasesti si apoi sa executi formularul de trimitere a unui tichet, cum sa completezi formularul unui tichet cu informatii, si ce se intampla cand trimiterea unui tichet are succes, si ce informatii este trimisa prin email catre client si tehnicieni.

Cum creezi un nou raport

Cum sa creezi un nou raport
Acest video demonstreaza cum supervizorii creaza un nou raport in Reliable HelpDesk, inclusiv administrarea seturilor de conditii asociate unui raport.

In acest video vei invata cum sa creezi un nou raport prin selectarea tipului de raport, specificarea titlului raportului, and selectarea setului de conditii pentru raport. Suplimentar, vei invata cum sa reordonezi seturile de conditii selectate, si cum sa elimini un set selectat de conditii. In sfarsit, vei invata cum sa inspectezi vizual un raport stocat, fie din lista rapoartelor recente sau din lista rapoartelor stocate.

Cum administrezi campurile unui tichet

Cum sa administrezi campurilor unui tichet
Acest video demonstreaza cum supervizorii unei instante Reliable HelpDesk administreaza lista de campuri stocate in fiecare tichet folosit intr-o anumita instanta.

In acest video vei invata cum sa modifici lista de campuri stocate in fiecare tichet al unei instante Reliable HelpDesk. In mod specific, vei invata cum sa creezi un nou camp, cum sa ascunzi sau sa arati noul camp pentru a fi inclus intr-un tichet, si cum sa incluzi noi campuri intr-un tichet selectand acele campuri din lista campurilor disponibile.